Åsa Kroppsfysik

Träning nära dig

Om oss

Åsa Kroppsfysik är en ideell förening med ett motionsutbud som vänder sig till alla invånare i Åsa med omnejd. Gammal som ung, tränad som otränad – alla skall känna sig välkomna!

Föreningen har funnits i Åsa sedan 1934 och har ca 300 medlemmar.

Vi som är aktiva ledare i föreningen vill gärna att man skall kunna träna i närheten av sitt hem. Man sparar på sin egen tid och även på miljön.

Föreningens ideologi är att kunna erbjuda många olika träningsaktiviteter med hög kvalitet. I föreningen finns för närvarande 11 ledare som ständigt vidareutbildas och vidareutvecklas.

Träningsformerna är många, allt från styrke- och konditionpass till mer traditionell gympa. Välkommen att se vad som passar dig under fliken ”Klassförklaringar”

Föreningen har inga egna lokaler utan hyr av Kungsbacka kommun och Löftadalens folkhögskola.  Detta gör att vi kan hålla nere kostnaderna för dig som tränar.

Föranmälan måste göras till alla barn- och ungdomsaktiviteter. Se under respektive aktivitet hur du går till väga.

Till vuxenpassen är det DropIn som gäller, alltså ingen föranmälan. Man betalar in träningsavgiften (se under fliken "Priser") och får sedan ett medlemskort hemskickat på posten. Medlemskortet skall medtagas vid varje träningstillfälle.

”Den bästa motionen – är den som blir av”

Varmt Välkommen önskar vi ledare!