Åsa Kroppsfysik

Träning nära dig

Vi ställer OM och flyttar UT

Återigen försöker Covid-19 sätta käppar hjulen för vår träning, men NEJ NEJ, här ska tränas!

Vi flyttar UT träningspassen från och med IMORGON, 4/11, enligt schemat nedan. Vi kommer att vara bredvid lilla gräsplanen, vid ett av plus-husen, på Åsaskolan. Där finns både BELYSNING och LÄ... 

Detta gäller till att börja med fram till den 24 november, sen får vi se vilka riktlinjer vi har att följa då. Trots att vi flyttar ut kommer vi att skapa evenemang på facebook där vi vill att ni anmäler er. Detta för att på bästa sätt kunna planera passen men också för att slippa laddade instruktörer utan deltagare. Har du inte facebook så anmäl dig via mail till [javascript protected email address]. Antalet deltagare är inte begränsat men vi förbehåller oss möjligheten att ställa in om det är väldigt få deltagare. (Färre än 3)

Dessutom planerar våra grymma yoga-tjejer att erbjuda yoga-online med start i nästa vecka. Schema för detta återkommer vi med.

Nu tar vi på oss ett par extra byxor, tar med mössan och det glada humöret till träningarna och tar oss igenom den här märkliga tiden TILLSAMMANS!

 

Vecka 45

Onsdag 18.15 Kajsas fys

torsdag 18.00 cardio moves

            18.30 styrka

lördag   10.15 tabata

söndag  11.00 styrka

 

vecka 46-48

Tisdag. 18.15 tabata

torsdag 18.00 cardio moves

            18.30 styrka

lördag   10.15 tabata

söndag  11.00 styrka

3 nov 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)